Wandtegels -1 - Van Boven tegels en mozaiek

Exclusieve wandtegels zijn sterk, praktisch en bovendien waanzinnig mooi

Wandtegels kunnen tegen een stootje. Ze zijn sterk en gemakkelijk schoon te houden. Het zijn belangrijke voordelen, die u in het gewone leven dagelijks zult waarderen. Daar komt bij dat tegels daarnaast ontzettend mooi zijn! Met onze collectie bijzondere tegels van zeer hoge kwaliteit biedt Van Boven u het beste van de markt. Keramische tegels, natuurstenen tegels, marmer, leisteen… Ze zijn er in allerlei kleuren, structuren, vormen en maten en Van Boven heeft ze allemaal.

De juiste wandtegel kiezen

Niet alleen het materiaal, de structuur, het formaat en de kleur van uw wandtegels zijn bepalend voor de sfeer in uw keuken of badkamer. Ook het patroon en de legrichting kunnen een wereld van verschil maken. Het juiste kiezen is vaak een hele kunst. Met vijftig jaar ervaring beheersen de adviseurs van Van Boven die kunst inmiddels uitstekend. We adviseren u graag bij het maken van de beste keuze en zorgen ervoor dat uw wand wordt betegeld volgens de hoge eisen die wij stellen aan de afwerking. Uiteraard kunt u ook alleen de wandtegels bij ons bestellen en ze zelf laten zetten.

Showroom

In onze riante showroom presenteren we u een indrukwekkende collectie aan tegels, van topmerken als Porcelanosa, Mutina en Casamood. Samen bekijken we verschillende opties voor kleuren en combinaties, die naadloos aansluit bij de totaalinrichting van uw keuken, badkamer of andere ruimte. De beste oplossing presenteren we u in een ontwerp met 3d-impressie, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het uiteindelijke resultaat. We ontvangen u graag op afspraak in Den Dungen, maar u kunt natuurlijk ook altijd spontaan binnenlopen.

Wandtegels -2 - Van Boven tegels en mozaiek
Wandtegels -3 - Van Boven tegels en mozaiek
Wandtegels -4 - Van Boven tegels en mozaiek