Tegels mozaiek natuursteen marmers -1 - Van Boven

Wat tegels en mozaiek voor uw ruimte kunnen doen

Tegelwerk kan een ruimte maken of breken. Niet alleen het design of de kwaliteit van het materiaal zijn bepalend voor de uitstraling, ook het niveau van de afwerking weegt zwaar. Van Boven stelt hoge eisen aan al deze aspecten. Dat blijkt onder andere uit de expertise die we hebben opgebouwd in marmer- en glasmozaiek. Onze mozaïeken zijn zeer exclusief en mogen wereldwijd de overtreffende trap in tegelwerk worden genoemd. Het verwerken ervan is een gespecialiseerde klus, waarvoor onze tegelzetters zijn opgeleid in Italië.

Indrukwekkende showroom

Het ervaren ontwerpteam van Van Boven denkt graag mee over de beste keuze in tegels of mozaiek. Omdat we de tijd willen nemen om een goed beeld te krijgen van uw wensen, ontvangen we u het liefst op afspraak in onze riante showroom van 1.200m2. In onze authentieke boerderij in het Brabantse Den Dungen kunnen we u talloze stijlen en kleurstalen tonen. Zo krijgen we snel een indruk van uw smaak en de eisen die u stelt aan uw ruimte. Op basis daarvan maken we een ontwerp met 3d-impressie, vergezeld van een uitvoerig advies. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een spontaan bezoek aan onze showroom, loop gerust vrijblijvend binnen.

Interieurarchitecten

De ontwerpers van Van Boven werken al jaren uitstekend samen met gerenommeerde (interieur)architecten. We zijn blij dat zij steeds vaker de weg vinden naar onze showroom. Onze gezamenlijke passie bindt ons en leidt tot resultaten waar we trots op zijn. We werken met veel plezier in teamverband aan opdrachten voor bedrijven en particulieren. Onze gekwalificeerde vakmensen zorgen ervoor dat alle projecten worden opgeleverd met een zeer hoog afwerkingsniveau.

Van Boven levert: