Ontwerper badkamer -1 - Van Boven ontwerpers badkamers

Samenwerking met interieurontwerpers

Van Boven werkt regelmatig samen met toonaangevende architecten en interieurontwerpers. Zij schakelen ons in voor de keuken- en badkamerinrichting van villa’s, appartementen, penthouses, kantoren en hotels. In goed overleg en met respect voor elkaars expertise realiseren we steeds opnieuw een totaalplaatje dat helemaal klopt.

Constructief en betrouwbaar

Architecten en interieurontwerpers die kiezen voor Van Boven, weten dat ze in alle opzichten op ons kunnen rekenen. Bij Van Boven hechten we zeer aan openheid en constructief overleg, waarbij het nakomen van afspraken en het leveren van een smetteloos resultaat vanzelfsprekend zijn. Onze exclusieve badkamers voldoen in alle opzichten aan de hoge verwachtingen.

Kom kennismaken!

Van Boven omarmt nieuwe ideeën en contacten, het houdt ons scherp en voedt onze inspiratie. We staan dus altijd open voor een kennismaking met nieuwe ontwerpers en architecten. Wilt u graag eens komen kijken in onze showroom? We ontvangen u graag. Uiteraard komen we ook met plezier bij u op bezoek.

Van Boven werkt onder andere met:

  • Robert Kolenik

    De stijl van Robert Kolenik (o.a. bekend van RTL Woonmagazine) laat zich omschrijven als Eco Chic en kenmerkt zich door eerlijkheid, luxe en warmte. Samen realiseerden we een aantal maatwerkoplossingen waarin de badkamer centraal stond. Kijk voor een indruk bij Projecten.

  • Marco van Ham

    Samen met Marco van Ham van New Classic Luxury werkten we aan projecten waar de badkamer een uitgebalanceerd onderdeel van de totale ruimte moest zijn.

Ontwerper badkamer -2 - Van Boven ontwerpers badkamers
Ontwerper badkamer -3 - Van Boven ontwerpers badkamers