Natuursteen marmer -1 - Van Boven tegels en mozaiek

Natuursteen en marmer: schoonheid met een onverwoestbaar karakter

Tegels van natuursteen of marmer geven uw ruimte een tijdloze uitstraling. De natuurlijke rijkdom geeft uw vloer karakter. Daarnaast zijn deze materialen onverwoestbaar en bijzonder praktisch, dat maakt ze zeer geschikt voor uw keuken of badkamer. De collectie van Van Boven onderscheidt zich door de grote variatie, het exclusieve design en de hoge kwaliteit.

Het juiste natuursteen of marmer kiezen

Niet alleen de structuur, het formaat en de kleur van het materiaal zijn bepalend voor de sfeer die uw vloer uitademt. Ook het patroon en de legrichting kunnen een wereld van verschil maken. Met vijftig jaar ervaring weet Van Boven wat werkt, er is altijd een oplossing die past bij uw wensen. We adviseren u graag bij het maken van de beste keuze en zorgen ervoor dat uw vloer wordt gelegd volgens de hoge eisen die wij stellen aan de afwerking. Uiteraard kunt u ook alleen natuursteen of marmer bij ons bestellen en het zelf laten zetten.

Showroom

In onze riante showroom presenteren we u een indrukwekkende collectie aan marmer en natuursteen, van topleveranciers. Samen bekijken we verschillende opties voor kleuren en combinaties, zodat uw keuze naadloos aansluit bij de totaalinrichting van uw keuken, badkamer of andere ruimte. De beste oplossing presenteren we u in een ontwerp met 3d-impressie, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het uiteindelijke resultaat. We ontvangen u graag op afspraak in Den Dungen, maar u kunt natuurlijk ook altijd spontaan binnenlopen.

Natuursteen marmer -2 - Van Boven tegels en mozaiek
Natuursteen marmer -3 - Van Boven tegels en mozaiek
Natuursteen marmer -4 - Van Boven tegels en mozaiek
Natuursteen marmer -5 - Van Boven tegels en mozaiek