Mozaiek glasmozaiek marmermozaiek -1 - Van Boven tegels & mozaiek

Exclusief mozaïek: persoonlijker kan uw ruimte niet worden

Honderden kleine tegeltjes, die samen één grote visuele impressie vormen: een wand van mozaïek is een zeer bijzondere sfeerverhoger. Van Boven presenteert exclusief voor Nederland een schitterende collectie aan glasmozaïek en marmermozaïek, van gerenommeerde merken als Sicis, Bisazza en Dipiu. Mozaïek staat prachtig op vloeren en muren van badkamers en keukens, maar ook in zwembaden of wellness ruimtes. Een kleurrijke wand met accenten van echt bladgoud? Ook dat kan. Onze in Italië opgeleide mozaïekverwerkers leveren vakwerk van het allerhoogste niveau.

Exclusief ontwerp

Wanden en vloeren van mozaïek herinneren aan de weelderige sfeer in oude Romeinse badhuizen. Niet voor niets beleven ze een revival in de 21e eeuw. De mogelijkheden zijn eindeloos en de kwaliteit is zeer hoog. De ontwerpen komen veelal uit Italië en drukken een duidelijk stempel op de sfeer in uw badkamer, keuken, zwembad of wellness ruimte. Op aanvraag laten we tevens ontwerpen op maat maken in Italië. Persoonlijker kunt u uw ruimte niet vormgeven.

Mozaïekwanden

Het is de kunst om mozaïek op de juiste wijze in uw ruimte te integreren. Mozaïek kan worden toegepast op wanden, vloeren én plafonds; overdaad schaadt hierbij juist niet! Mozaïek leent zich eveneens perfect voor toepassing op een enkel uitgesproken element. Door de rest van de ruimte rustig te houden, gaat alle aandacht naar de mozaïekwand. Bepaalde ontwerpen of mozaïektegeltjes vragen echter wel om een bepaalde lichtinval of fysieke ruimte, zodat u ze in al hun glorie kunt aanschouwen. Onze ontwerpers zijn zeer ervaren in het maken van dergelijke afwegingen.

Uitstekend advies

In onze showroom presenteren we u een indrukwekkende collectie aan glasmozaïek en marmermozaïek van topmerken als Sicis mozaiek, Bisazza mozaiek en Dipiu. Samen bekijken we verschillende opties voor kleuren en ontwerpen, gecombineerd met de totaalinrichting van uw keuken, badkamer of wellness ruimte. De beste oplossing presenteren we u in een ontwerp met 3d-impressie, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het uiteindelijke resultaat. We ontvangen u graag op afspraak in Den Dungen, maar u kunt natuurlijk ook altijd spontaan binnenlopen.

Mozaiek glasmozaiek marmermozaiek -2 - Van Boven tegels & mozaiek
Mozaiek glasmozaiek marmermozaiek -3 - Van Boven tegels & mozaiek
Mozaiek glasmozaiek marmermozaiek -4 - Van Boven tegels & mozaiek