Moderne keuken -1 - Van Boven moderne keukens

Moderne keukens bieden alle ruimte voor technisch vernuft

Minimalisme kenmerkt de moderne keuken. Strakke lijnen, greeploze deuren en gladde materialen als rvs, glas en chroom vormen de rustige, eenvoudige basis. De moderne keuken is ontdaan van onnodige details, daardoor gaat de aandacht volledig naar de vorm. Dat hoeft beslist niet saai te zijn, het levert juist een spannende keuken op! De eenvoud in het ontwerp geeft u de ruimte om gebruik te maken van bijzondere materialen, in verschillende kleuren en afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan fronten die zijn uitgevoerd in massief hout, natuursteen, rvs, glas of chroom.

Praktisch

Bij een bijzonder ontwerp horen bijzondere materialen, denk bijvoorbeeld aan combinaties van koper, corian, onyx, edelfineer en leer. Er zijn ondenkbaar veel mogelijkheden. Ook aan de apparatuur van een design keuken worden speciale eisen gesteld. De onbetwistbare kwaliteit spreekt voor zich, maar ook de vormgeving moet opgaan in het geheel. Geen onnodige toeters en bellen dus. Een design keuken leent zich bij uitstek voor verrassende combinaties van kleuren en materialen. Centraal in al deze afwegingen staan uw wensen, afgezet tegen de inrichting die het best past in uw woonruimte.

Showroom

In onze riante showroom praten we graag met u over uw ideale keuken. We ontvangen u graag op afspraak in Den Dungen, maar u kunt natuurlijk ook altijd spontaan binnenlopen. We presenteren u internationale topmerken van ontwerpers, die hun sporen in de wereld van moderne keukens ruimschoots hebben verdiend. Samen bekijken we verschillende opties voor kleuren, materialen en apparatuur. De beste oplossing presenteren we u in een ontwerp met 3d-impressie van uw moderne keuken, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het uiteindelijke resultaat.

Moderne keuken -2 - Van Boven moderne keukens
Moderne keuken -3 - Van Boven moderne keukens