Moderne badkamer -1 - Van Boven moderne badkamers

In de moderne badkamer zijn rust en ruimte perfect in balans

Moderne badkamers kenmerken zich door strakke lijnen en een rustige uitstraling. Deze minimalistische basis combineert uitstekend met bijzondere materialen als Corian, natuursteen, rvs, glas of chroom. Daarbinnen zijn allerlei kleurcombinaties mogelijk. Het ontwerpteam van Van Boven streeft naar harmonie binnen dit brede palet aan keuzes, zodat de inrichting echt iets toevoegt aan de ruimte.

Technisch vernuft

Een moderne badkamer is de ideale plek voor technische hoogstandjes, die uw verblijf nog comfortabeler maken. Denk bijvoorbeeld aan een solarium, stort- of stoomdouche, sauna of whirlpool. Maar ook uw beeld- en geluidsapparatuur kunnen op dezelfde strakke wijze worden geïntegreerd.

Showroom

In onze riante showroom presenteren we u internationale topmerken als Antonio Lupi, Not Only White en Teuco; allen ontwerpstudio’s die hun sporen in de wereld van exclusieve badkamers ruimschoots hebben verdiend. Samen bekijken we verschillende opties voor kleuren, tegels, mozaïek en sanitair. De beste oplossing presenteren we u in een ontwerp met 3d-impressie van uw moderne badkamer, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het uiteindelijke resultaat. We ontvangen u graag op afspraak in Den Dungen, maar u kunt natuurlijk ook altijd spontaan binnenlopen.

Moderne badkamer -2 - Van Boven moderne badkamers
Moderne badkamer -3 - Van Boven moderne badkamers
Moderne badkamer -4 - Van Boven moderne badkamers