Maatwerk tegels mozaiek -1 - Van Boven tegels & mozaiek

Creatief maatwerk: er is altijd een oplossing die past bij uw wensen

Meerdere generaties Van Boven zagen de afgelopen vijftig jaar een ruime variatie aan tegelcollecties voorbij komen. De stylisten en ontwerpers van Van Boven bezoeken met regelmaat internationale beurzen, om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, materialen en innovaties. Onze goede contacten met de beste leveranciers in binnen- en buitenland en onze jarenlange ervaring met het installeren van allerlei soorten en combinaties, maken van Van Boven een tegelexpert bij uitstek.

Interieurontwerp

Als u er prijs op stelt, kunnen we u ook adviseren over de totaalinrichting van de ruimte; van meubels tot styling. Daarvoor werken we samen met leveranciers die dezelfde hoge eisen stellen aan hun werk als wij. We kunnen u tevens in contact brengen met gerenommeerde interieurarchitecten, mocht u daar behoefte aan hebben. Van Boven werkt regelmatig samen met toonaangevende architecten en interieurontwerpers. Zij schakelen ons in voor de keuken- en badkamerinrichting van villa’s, appartementen, penthouses, kantoren en restaurants. In goed overleg en met respect voor elkaars expertise realiseren we steeds opnieuw een totaalplaatje dat helemaal klopt.

Maatwerk

Bijzondere wensen of ruimtes verdienen maatwerk. Onze ontwerpers creëren stijlvolle oplossingen voor elke ruimte. En dat doen ze graag: niets zo leuk als een unieke opdracht met volop creatieve speelruimte. Voorop lopen, dat is wat Van Boven wil.

Showroom

Om een goede indruk te krijgen van uw wensen en de mogelijkheden die uw ruimte biedt, bezoeken onze adviseurs u graag aan huis. In onze riante showroom van 1.200m2 tonen we u vervolgens internationale topmerken, van leveranciers die hun sporen in de wereld van exclusief tegelwerk, mozaïek, natuursteen en marmer ruimschoots hebben verdiend. Samen bekijken we verschillende opties voor kleuren, materialen en sanitair. De beste oplossing presenteren we u met een moodboard en ontwerp, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het uiteindelijke resultaat.

Maatwerk tegels mozaiek -2 - Van Boven tegels & mozaiek
Maatwerk tegels mozaiek -3 - Van Boven tegels & mozaiek