Maatwerk keuken -1 - Van Boven maatwerk keukens

Maatwerk keukens voor uw lounge ruimte, kantoor of gastenverblijf

Bijzondere wensen of ruimtes verdienen maatwerk keukens. Onze keukenontwerpers creëren stijlvolle oplossingen voor uw eigen bar, kantoor of gastenverblijf. Ze ontwerpen ook maatwerk keukens voor uw lounge ruimte, zwembad, spa, of fitnessruimte. En dat doen ze graag: niets zo leuk als een unieke opdracht met volop creatieve speelruimte.

Interieuradvies

Als u er prijs op stelt, kunnen we u ook adviseren over de totaalinrichting van uw ruimte; van de meubels en stoffering tot de styling. Daarvoor werken we samen met leveranciers die dezelfde hoge eisen stellen aan hun werk als wij. We kunnen u tevens in contact brengen met gerenommeerde interieurarchitecten, mocht u daar behoefte aan hebben.

Showroom

Om een goede indruk te krijgen van uw wensen en de mogelijkheden die uw ruimte biedt, bezoeken onze adviseurs u graag aan huis. In onze showroom tonen we u vervolgens internationale topmerken, van ontwerpers die hun sporen in de wereld van maatwerk keukens ruimschoots hebben verdiend. Samen bekijken we verschillende opties voor kleuren, materialen en apparatuur. De beste oplossing presenteren we u in een ontwerp met 3d-impressie, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het uiteindelijke resultaat.

Maatwerk keuken -2 - Van Boven maatwerk keukens
Maatwerk keuken -3 - Van Boven maatwerk keukens
Maatwerk keuken -4 - Van Boven maatwerk keukens