Maatwerk badkamer -1 - Van Boven maatwerk badkamers

Creatief maatwerk maakt van uw wellness ruimte de favoriete plek in huis

Bijzondere wensen of ruimtes verdienen maatwerk badkamers. Onze ontwerpers creëren stijlvolle oplossingen voor uw eigen wellness ruimte, zwembad, spa of sauna. Ook kinderbadkamers ontwerpen ze regelmatig. En dat doen ze graag: niets zo leuk als een unieke opdracht met volop creatieve speelruimte.

Gaat het om een ruimte waar het hele gezin gebruik van maakt, of bent u de enige? Bent u praktisch ingesteld en wilt u alleen een sauna met een bijzondere doucheruimte, bijvoorbeeld met stoom- of regendouche? Of verlangt u naar een complete wellness ruimte met lounge plek, jacuzzi, sauna en stoomcabine? Heeft u uw oog laten vallen op ons prachtige mozaïek en wilt u dit integreren in de ruimte? Alles kan! De ervaren ontwerpers van Van Boven tekenen op basis van uw wensen de ideale plek voor uw comfort en ontspanning.

Meedenken over interieur

Om een goede indruk te krijgen van uw wensen en de mogelijkheden die uw ruimte biedt, bezoeken onze adviseurs u graag aan huis. In onze riante showroom van 1.200 m2 tonen we u vervolgens internationale topmerken, van ontwerpers die hun sporen in de wereld van exclusieve badkamers ruimschoots hebben verdiend. Onze mozaïeken mogen wereldwijd de overtreffende trap in tegelwerk worden genoemd. Samen bekijken we verschillende opties voor kleuren, materialen en sanitair. De beste oplossing presenteren we u in een ontwerp met 3d-impressie, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het uiteindelijke resultaat.

Uitstekend advies

Als u er prijs op stelt, kunnen we u ook adviseren over de totaalinrichting van de ruimte; van meubels tot styling. Daarvoor werken we samen met leveranciers die dezelfde hoge eisen stellen aan hun werk als wij. We kunnen u tevens in contact brengen met gerenommeerde interieurarchitecten, mocht u daar behoefte aan hebben.

Maatwerk badkamer -2 - Van Boven maatwerk badkamers
Maatwerk badkamer -3 - Van Boven maatwerk badkamers
Maatwerk badkamer -4 - Van Boven maatwerk badkamers