Landelijke keuken -1 - Van Boven landelijke keukens

Landelijke keukens met een moderne twist

Natuurlijke, robuuste materialen als eiken, natuursteen en traditioneel staal geven de landelijke keukens een huiselijke uitstraling. Lekker ruim opgezet is deze keuken bij uitstek een gezellige ontmoetingsplek voor vrienden en familie. Bij een landelijke keuken denkt u wellicht als eerste aan een grote meubelschouw, een zwaar fornuis, glasdeuren met roeden en een mokkenrek. Toch kan een landelijke keuken ook heel modern ogen. Als u kiest voor greeploze kasten, hoogglans elementen en een strakke afwerking, reduceert u de nostalgische uitstraling, zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke warmte.

Massief hout

Hout biedt legio mogelijkheden als u kiest voor een landelijke, robuuste keuken. Dankzij de vele bijzondere bewerkingen is er steeds meer mogelijk. Zelfs een praktisch, massief houten werkblad is een goede optie. Een combinatie van hout met rvs, natuursteen of keramiek versterkt de robuuste uitstraling.

Moderne keukenapparatuur

Uiteraard is er in de landelijke keuken alle ruimte voor het technisch vernuft van nu. Denk aan een groot, traditioneel gasfornuis, waarmee u met gemak de hele familie bedient. Maar ook moderne apparatuur, zoals een stoomoven, combi oven, of gas-op-glaskookplaat past uitstekend.

Showroom

In onze riante showroom praten we graag met u over uw ideale keuken. We ontvangen u graag op afspraak in Den Dungen, maar u kunt natuurlijk ook altijd spontaan binnenlopen. We presenteren u internationale topmerken van ontwerpers, die hun sporen in de wereld van landelijke keukens ruimschoots hebben verdiend. Samen bekijken we verschillende opties voor kleuren, materialen en apparatuur. De beste oplossing presenteren we u in een ontwerp met 3d-impressie van uw landelijke keuken, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het uiteindelijke resultaat.

Landelijke keuken -2 - Van Boven landelijke keukens
Landelijke keuken -3 - Van Boven landelijke keukens