Landelijke badkamer -1 - Van Boven landelijke badkamers

De landelijke badkamer combineert fantastisch met authentieke stukken

Warme kleuren, ronde vormen, natuurlijke materialen en het traditionele, vrijstaande bad scheppen een nostalgische sfeer in de landelijke badkamer. Bijzonder aan deze stijl is dat u er zelf authentieke elementen aan kunt toevoegen. Mogelijk heeft u een bijzonder erfstuk in huis, dat u graag in uw badkamer terug wilt zien. Of misschien is uw oog gevallen op een mooi kunstobject. Onze ervaren ontwerpers bekijken graag met u hoe we eigen elementen als een spiegel, kast of bijzonder decoratiestuk tot hun recht kunnen laten komen in uw ruimte. Onze kracht schuilt vooral in de afwerking tot op detailniveau, zoals ornamentplafonds, architraven en lijstwerk. Dergelijke elementen maken uw landelijke badkamer nog persoonlijker.

Landelijk én modern

Landelijke badkamers kunnen ook heel eigentijds worden ingericht. Als u kiest voor moderne kranen, een greeploos wastafelmeubel en een strakkere afwerking, dan krijgt uw landelijke badkamer een meer hedendaagse uitstraling. Hout en natuursteen bieden wat dat betreft legio mogelijkheden. Dankzij de vele bijzondere bewerkingen is er steeds meer mogelijk, zelfs in de badkamer. Een combinatie van hout met rvs, natuursteen of keramiek versterkt de robuuste uitstraling. Uiteraard is er in de nostalgische badkamer alle ruimte voor het technisch vernuft van nu.

Showroom

In onze riante showroom presenteren we u internationale topmerken als THG, Ceramica Decorativa en L’Antic Colonial; allen ontwerpstudio’s die hun sporen in de wereld van exclusieve badkamers ruimschoots hebben verdiend. Samen bekijken we verschillende opties voor kleuren, tegels, mozaïek en sanitair. De beste oplossing presenteren we u in een ontwerp met 3d-impressie van uw landelijke badkamer, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het uiteindelijke resultaat. We ontvangen u graag op afspraak in Den Dungen, maar u kunt natuurlijk ook altijd spontaan binnenlopen.

Landelijke badkamer -2 - Van Boven landelijke badkamers
Landelijke badkamer -3 - Van Boven landelijke badkamers
Landelijke badkamer -4 - Van Boven landelijke badkamers