Klassieke keuken -1 - Van Boven klasieke keukens

Klassieke keukens weerspiegelen kwaliteit die zijn waarde nooit verliest

Een klassieke keuken is een aanwinst voor iedere woning. Duurzame materialen als marmer, geslepen glas, brons, messing of koper verliezen immers nooit hun waarde. Met zijn warme, rijke uitstraling mag de klassieke keuken gerust gezien worden als een meubelstuk, dat bovendien uitstekend combineert met het moderne comfort van deze tijd.

Nostalgisch én modern

Duurzame materialen, warme kleuren en kaderdeuren met authentieke handgrepen kenmerken de reguliere klassieke keuken. Elementen van gietijzer en een werkblad van natuursteen of composiet geven het nostalgische uiterlijk karakter. Maar er is meer mogelijk als u een klassiek smaak heeft! Binnen deze stijl is er genoeg ruimte voor een modernere invulling, door te kiezen voor andere materialen en een wat strakkere afwerking. Denk bijvoorbeeld aan rvs, of chroom en hoogglans elementen. Onze adviseurs kennen de mogelijkheden en zoeken graag met u naar de keuken die uw smaak perfect weerspiegelt.

Showroom

In onze riante showroom presenteren we u internationale topmerken, van ontwerpers die hun sporen in de wereld van klassieke keukens ruimschoots hebben verdiend. We ontvangen u graag op afspraak in Den Dungen, maar u kunt natuurlijk ook altijd spontaan binnenlopen. Samen bekijken we verschillende opties voor kleuren, materialen en apparatuur. De beste oplossing presenteren we u in een ontwerp met 3d-impressie van uw klassieke keuken, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het uiteindelijke resultaat.

Klassieke keuken -2 - Van Boven klasieke keukens
Klassieke keuken -3 - Van Boven klasieke keukens