Klassieke badkamer -1 - Van Boven klassieke badkamers

De klassieke badkamer past uitstekend in een eigentijds jasje

Het ervaren ontwerpteam van Van Boven zoekt samen met u naar de beste balans tussen echt klassiek en – zo u wilt – een eigentijdse interpretatie daarvan. We denken met u mee over de inrichting van uw badkamer en adviseren u over de juiste keuze in materialen, zoals een badkamermeubel met een hardstenen blad, houten elementen of details van porselein. Wellicht denkt u bij klassieke badkamers direct aan een traditioneel ligbad op pootjes, maar ook daarin zijn vele moderne varianten leverbaar. Hetzelfde geldt voor kranen en handgrepen. Het spreekt voor zich dat uw klassieke badkamer alle ruimte biedt aan technische, comfortverhogende oplossingen.

Klassiek en toch modern

Het ervaren ontwerpteam van Van Boven zoekt samen met u naar de beste balans tussen echt klassiek en – zo u wilt – een eigentijdse interpretatie daarvan. We denken met u mee over de inrichting van uw badkamer en adviseren u over de juiste keuze in materialen, zoals een badkamermeubel met een hardstenen blad, houten elementen of details van porselein. Wellicht denkt u bij een klassieke badkamer direct aan een traditioneel ligbad op pootjes, maar ook daarin zijn vele moderne varianten leverbaar. Hetzelfde geldt voor kranen en handgrepen. Het spreekt voor zich dat uw klassieke badkamer alle ruimte biedt aan technische, comfortverhogende oplossingen.

Showroom

In onze riante showroom presenteren we u internationale topmerken als THG, Sicis mozaiek en Akros; allen ontwerpstudio’s die hun sporen in de wereld van exclusieve badkamers ruimschoots hebben verdiend. Samen bekijken we verschillende opties voor kleuren, tegels, mozaïek en sanitair. De beste oplossing presenteren we u in een ontwerp met 3d-impressie van uw klassieke badkamer, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het uiteindelijke resultaat. We ontvangen u graag op afspraak in Den Dungen, maar u kunt natuurlijk ook altijd spontaan binnenlopen.

Klassieke badkamer -2 - Van Boven klassieke badkamers
Klassieke badkamer -3 - Van Boven klassieke badkamers
Klassieke badkamer -4 - Van Boven klassieke badkamers