Keuken -1 - Van Boven keukens

Een luxe keuken die lekker leefbaar is

Van Boven ontwerpt keukens voor elke levensstijl, er is een stijl voor elke smaak. We zijn er trots op dat we grote, internationale merken als Arclinea en Eggersmann mogen voeren. Topmerken als deze combineren creativiteit met functionaliteit, en ambachtswerk met technische innovatie. Het resultaat is tijdloos maatwerk, met een bijzonder hoog afwerkingsniveau.

Indrukwekkende showroom

Het ervaren ontwerpteam van Van Boven denkt graag mee over uw ideale keuken. Omdat we de tijd willen nemen om een goed beeld te krijgen van uw wensen, ontvangen we u het liefst op afspraak in onze riante showroom van 1.200m2. In onze authentieke boerderij in het Brabantse Den Dungen kunnen we u talloze stijlen, opstellingen, materialen, kleurstalen en accessoires tonen. Zo krijgen we snel een indruk van uw smaak en de eisen die u stelt aan uw nieuwe keuken. Op basis daarvan maken we een ontwerp met 3d-impressie, vergezeld van een uitvoerig advies. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een spontaan bezoek aan onze showroom, loop gerust vrijblijvend even binnen.

Interieurarchitecten

De ontwerpers van Van Boven werken al jaren uitstekend samen met gerenommeerde (interieur)architecten. We zijn blij dat zij steeds vaker de weg vinden naar onze showroom in Den Dungen. Onze gezamenlijke passie bindt ons en leidt tot oplossingen waar we trots op zijn. We werken met veel plezier in teamverband aan opdrachten voor bedrijven en particulieren. Door samen te zoeken naar de beste keukenoplossing, binnen het totaalplaatje dat de architect voor ogen heeft, komen we tot keukens die prachtig opgaan in het geheel. Onze gekwalificeerde vakmensen zorgen ervoor dat ze worden opgeleverd met een zeer hoog afwerkingsniveau. Onze keukens en klanten verdienen het.

Van Boven levert keukens in alle stijlen: