Design keuken -1 - Van Boven design keukens

Design keukens: grensverleggende vormgeving versterkt uw ruimte

Topontwerpers als Antonio Citero van Arclinea durven te kiezen voor grensverleggende vormgeving; hun visie komt volledig tot zijn recht in de echte design keuken. Van strakke lijnen tot organische vormen; een design keuken biedt alle ruimte voor persoonlijke stijl en creativiteit. U herkent een design keuken aan zijn moderne uitstraling zonder al teveel details, de fijnzinnige afwerking en het unieke design, dat perfect past in de ruimte waarin hij is geplaatst.

Exclusieve materialen

Bij een bijzonder ontwerp horen bijzondere materialen, denk bijvoorbeeld aan combinaties van koper, corian, onyx, edelfineer en leer. Er zijn ondenkbaar veel mogelijkheden. Ook aan de apparatuur van een design keuken worden speciale eisen gesteld. De onbetwistbare kwaliteit spreekt voor zich, maar ook de vormgeving moet opgaan in het geheel. Geen onnodige toeters en bellen dus. Een design keuken leent zich bij uitstek voor verrassende combinaties van kleuren en materialen. Centraal in al deze afwegingen staan uw wensen, afgezet tegen de inrichting die het best past in uw woonruimte.

Showroom

In onze riante showroom verdiepen we ons graag met u in de mogelijkheden voor uw situatie. We presenteren u internationale topmerken, die hun sporen in de wereld van design keukens ruimschoots hebben verdiend. Samen bekijken we verschillende opties voor kleuren, materialen en apparatuur. De beste oplossing presenteren we u in een ontwerp met 3d-impressie van uw design keuken, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het uiteindelijke resultaat. We ontvangen u graag op afspraak in Den Dungen, maar u kunt natuurlijk ook altijd spontaan binnenlopen.

Design keuken -2 - Van Boven design keukens
Design keuken -3 - Van Boven design keukens
Design keuken -4 - Van Boven design keukens