Design badkamer -1 - Van Boven design badkamers

In een design badkamer weerspiegelt zelfs het kleinste detail uw karakter

In design badkamers zijn het vooral de specifieke details die uw persoonlijke smaak tot uiting brengen. Door gebruik te maken van de sterke kanten van de beschikbare ruimte en die volledig af te stemmen op uw voorkeuren, ontstaat een oplossing met een sterk eigen karakter. De basis voor een design badkamer is veelal strak, met daarbinnen volop ruimte voor organische en warme elementen. Denk aan een inrichting met uitzicht op uw tuin, of een mozaïekwand naar eigen ontwerp. Design badkamers verrassen vaak in details en materiaalgebruik, soms zetten ze u zelfs even op het verkeerde been. Grote namen als Marcel Wanders en Hayon voor Bisazza Bagno zijn meesters in het ontwerpen van designobjecten, ook voor de badkamer.

Strakke vormgeving

In design badkamers staan topkwaliteit, vormgeving en beleving centraal. Alles is gericht op het creëren van een echte, eigen plek voor uw ontspanning en comfort. Specifieke details zijn wezenlijk in het concept van een design badkamer, net als de nieuwste technologieën. Oplossingen als een geïntegreerd multimediasysteem, massage- en bruiningsapparatuur, of een bad dat is verzonken in de vloer, komen hier uitstekend tot hun recht.

Showroom

In onze riante showroom presenteren we u internationale topmerken als CEA, Agape en Bisazza Bagno; allen ontwerpstudio’s die hun sporen in de wereld van exclusieve badkamers ruimschoots hebben verdiend. Samen bekijken we verschillende opties voor kleuren, tegels, mozaïek en sanitair. De beste oplossing presenteren we u in een ontwerp met 3d-impressie van uw design badkamer, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het uiteindelijke resultaat. We ontvangen u graag op afspraak in Den Dungen, maar u kunt natuurlijk ook altijd spontaan binnenlopen.

Design badkamer -2 - Van Boven design badkamers
Design badkamer -3 - Van Boven design badkamers
Design badkamer -4 - Van Boven design badkamers