Badkamer -1 - Van Boven badkamers

De badkamer als een luxe oase

Een badkamer is geen etalage. Er worden haren gewassen, tanden gepoetst, crèmes gesmeerd. Juist deze alledaagse handelingen zijn bepalend voor het plezier dat u beleeft aan uw nieuwe badkamer. Van Boven toont aan dat schoonheid en praktisch gebruik uitstekend samengaan, als het ontwerp klopt. We adviseren u eerlijk over de beste materiaalkeuze en garanderen een hoog afwerkingsniveau. Ook dat is schoonheid!

Indrukwekkende showroom

Omdat we de tijd willen nemen om een goed beeld te krijgen van uw wensen, ontvangen we u het liefst op afspraak in onze riante showroom van 1.200m2. In onze authentieke boerderij in het Brabantse Den Dungen kunnen we u talloze merken, stijlen, opstellingen, materialen, kleurstalen en accessoires tonen. Zo krijgen we snel een indruk van uw smaak en de eisen die u stelt aan uw nieuwe badkamer. Op basis van uw wensen maken onze ervaren ontwerpers een plan op maat, met 3d-impressie en een uitvoerig advies.

Interieurarchitecten

De ontwerpers van Van Boven werken al jaren uitstekend samen met gerenommeerde (interieur)architecten. Samen realiseren we totaaloplossingen, die perfect passen binnen het plaatje dat de architect voor ogen heeft. Onze gekwalificeerde vakmensen zorgen ervoor dat uw badkamer wordt opgeleverd met een zeer hoog afwerkingsniveau; ze staan bekend om hun expertise in het leggen van mozaïek. Ze werken netjes en secuur, zodat u zo min mogelijk last hebt van de verbouwing van uw badkamer.

Van Boven levert badkamers in alle stijlen: